Lån penge hos Kvikto.dk ▷ Følg 4 nemme trin til at tage et lån ✓

Sådan ansøger du

SÅDAN ANSØGER DU:

Udfyld ansøgning

Først skal du vælge det lånebeløb, du ønsker at ansøge om. Herefter skal du indtaste følgende oplysninger: CPR-nummer, telefon nummer, e-mail adresse, civilstand, antal hjemmeboende børn og boligform. Det er vigtigt, at du angiver korrekte kontaktoplysninger, så vi kan kommunikere med dig om dit lån.

Giv adgang til e-SKAT

For at du kan optage et lån hos Kvikto, er det et krav at du giver os adgang til dine bankkonti samt skatteoplysninger via e-SKAT. Her henter vi eksempelvis informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, dine faste udgifter samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af disse informationerne, sammen med andre relevante kreditoplysninger, beslutter vi din lånereamme. Såfremt vi ikke kan tilbyde dig den ønskede låneramme, kan vi foreslå et lavere beløb, som vi kan tilbyde dig. Kan du låne mere, vil dette også fremgå.

Underskriv med NemID

Godkender vi dig, skal du efter din kreditvurdering, godkende dit lån ved at signere din låneaftale med NemID. Kvikto benytter altid NemID til at signere låneaftaler, så vi mindsker risikoen for, at der ikke er andre der optager et lån i dit navn.

Modtag pengene på din konto

Så snart du har underskrevet din låneaftale med NemID, sender vi det fulde lånebeløb til straksudbetaling. Dette sker også i weekender, samt på helligdage.

EN FLEKSIBEL KREDIT

Lån op til 15.000 kr. 

Hos Kvikto kan du ansøge op til 15.000 kr. Det hele forgår nemt og bekvemt via din computer, tablet eller telefon. Du kan låne på farten, eller hjemme fra sofaen. Lånet underskrives med NemID og bliver udbetalt til din NemKonto med det samme.

Betal, når det passer dig

En lån hos Kvikto løber som udgangspunkt i 12 måneder. Du kan dog betale af på lånet løbende, når du har mulighed for det. Det eneste du skal sørge for, er at betale din månedlige ydelse. Nedbringer du lånet, bliver din månedlige ydelse altså lavere næste gang.

Nemt overblik

På Kvikto kan du se status på dit lån, hvor meget du skylder samt hvornår din næste ydelse forfalder.

Høj sikkerhed

Hos Kvikto går vi meget op i sikkerhed, så ingen kan optage lån i dit navn. Vi foretager en såkaldt PID/RID validering, der er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så ingen kan tilkomme dem.