Lån penge hos Kvikto.dk ▷ Følg 4 nemme trin til at tage et lån ✓

Sådan ansøger du

SÅDAN ANSØGER DU:

Udfyld ansøgning

Først skal du vælge dit ønskede kreditbeløb, som du vil ansøge om. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som CPR-nummer og kontaktinformationer. Det er vigtigt du angiver korrekte kontaktoplysninger, så vi kan kommunikere med dig om din kredit. Fremadrettet, vil du via din profil kunne holde alt dit stamdata opdateret. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

Giv adgang til e-SKAT

For at kunne få bevilget en kredit hos Kvikto, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Her henter vi informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af informationerne fra e-skat, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter vi din kreditramme. Såfremt vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til.

Underskriv med NemID

Efter din kreditvurdering, skal du godkende din kredit ved at signere en kreditaftale med NemID. Kvikto benytter altid NemID til at signere kreditaftaler, så vi er sikre på at der ikke er andre der optager lån i dit navn.

Modtag pengene på din konto

Så snart du har underskrevet din kreditaftale med NemID sender vi det fulde kreditbeløb til udbetaling. Alle kreditter bliver straksudbetalt, og er på din konto indenfor få minutter. Bemærk at der også bliver udbetalt kreditter i weekender, samt på helligdage.

EN FLEKSIBEL KREDIT

Lån op til 15.000 kr. 

Hos Kvikto kan du låne op til 15.000 kr. som en kredit. Det hele forgår nemt og bekvemt via din computer, tablet eller telefon. Du kan låne på farten, eller hjemme fra sofaen. Lånet underskrive med NemId og står på din konto kort tid efter.

Betal, når det passer dig

En kredit hos Kvikto løber som hovedregel i 12 måneder. Du kan dog betale af på kreditten løbende når du har mulighed for det. Eneste du skal sørge for, er at betale din månedlige rentebetaling. Nedbringer du kreditten bliver din månedlige rentebetaling altså lavere næste gang.

Nemt overblik

På Kvikto kan du se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling forfalder. Herfra kan du også nedbringe din kredit, via kreditkort, Mobile Pay eller bank overførsel.

Høj sikkerhed

Hos Kvikto går vi meget op i sikkerhed, så ingen kan optage lån i dit navn. Vi foretager en såkaldt PID/RID validering, der er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så ingen kan tilkomme dem.