Om Kvikto.dk - Læs om Kvikto.dk og Finans 247 - Kredit op til 15.000 kr.

Om Kvikto

Om KVIKTO

Kvikto er en 100% dansk låneudbyder, der tilbyder lån fra 3.000 til 15.000 kr. til personer med dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. Kvikto foretager individuel kreditvurdering af alle ansøgere inden lånet udbetales, så vi sikrer ansvarlighed under hele låneprocessen.

Hos Kvikto går vi meget op i, at udlåne med forsvarlighed og ansvarlighed til vores kunder. Det er vigtigt for os, at du ikke låner mere end du kan betale tilbage indenfor lånets løbetid. Netop derfor foretager vi individuelle kreditvurderinger, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

HVEM KAN LÅNE HOS KVIKTO?

Når du vil låne hos Kvikto, skal du opfylde visse krav, som er til for din skyld. Hos Kvikto skal du være fyldt 21 år. Når du er fyldt 21 år, så kan du have styret din egen økonomi i et par år, og dermed fået en god forståelse for økonomi. Hos Kvikto mener vi derfor, at du er ansvarlig nok til at kunne tage et lån og tilbagebetale det til tiden.

Kvikto hjælper dig, der måske står og mangler et lån. Det kan være, at du får et spontant tilbud om, at komme på en drømmerejse, men at du lige mangler penge til flybilletterne der skal købes her og nu. I en sådan situation er Kvikto det rigtige sted for dig at søge om et lån online. Vi ønsker netop at give dig muligheden, for at leve livet fuldt ud, så længe det sker på en økonomisk ansvarlig måde.

 

HVEM STÅR BAG KVIKTO?

Kvikto.dk er et brand under Finans 247 ApS, som er underlagt Finanstilsynet vedrørende bl.a. lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2.

Vi er et 100% dansk firma, og vores moderselskab Finans 247 ApS er også 100% dansk. Har du spørgsmål til lån, tilbagebetaling eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte Kvikto på kontakt@kvikto.dk eller ved at ringe 71 70 10 60. Vi taler meget gerne med dig om din situation, og hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig.

Hos Kvikto går vi meget op i vores kunder og deres evne til at betale lånet tilbage. Vi anbefaler derfor, at vores lån bruges som en kortsigtet fleksibel lån, til at få dækket dit lånebehov indtil du har penge på kontoen igen. Vi anbefaler ikke, at du gældsætter dig langvarigt med en sådan lån, da der her findes billigere og bedre alternativer.

VIRKSOMHEDS- OG BANKOPLYSNINGER:

AdresseKristianiagade 1, 2100 København Ø
CVR-nummer38143824
Registrerings- og kontonummer:9070 - 16307154891

DANMARKS NYE LÅN

FASTE LAV RENTE - BETAL NÅR DU VIL