Ofte stillede spørgsmål om at tage et lån fra Kvikto.dk

Ofte stillede spørgsmål

ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg pengene?

Når du er blevet godkendt, overfør vi pengene til din NemKonto inden for 1-2 bankdage.

Kan jeg forhøje mit lån?

På din profil kan du se, om har du mulighed for at forhøje dit lån: log ind

 

Hvordan tilbagebetaler jeg mit lån?

Lånet kan tilbagebetales på følgende fire måder: Ved en bankoverførsel, betalingskort, girokort oplysninger eller ved automatisk tilbagebetaling.

Bankoverførsel skal ske til:

  • Reg nr.: 9070
  • Konto nr.: 1630715489

Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, da vi ellers ikke kan se at betalingen kommer fra dig.

Hvor stort et lån kan jeg optage?

Hos Kvikto vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse, som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier, vurderer dig til et lånebeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selv hvilket beløb du vil låne inden for den kreditramme vi har godkendt dig til, der skal udbetales til din NemKonto.

Kan jeg betale tilbage før tid?

Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du for brug for din 14 dages fortrydelsesret, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@kvikto.dk

Kan jeg have flere lån på samme tid?

Nej, du kan kun have ét lån hos Kvikto. For at kunne optage et lån, må du ikke være bagud på dine betalinger til Finans 247 ApS’ andre låneprodukter: MiniFinans.dk, Kassekreditten.dk og Folkelånet.dk.

 

Hvad er en minimumsbetaling?

Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet, og er den månedlige ydelse du skal betale, for at opretholde dit lån hos Kvikto. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen forfalder hele dit lån til betaling.

 

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Kvikto tilbyder lån uden sikkerhed. Dvs. At du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende for at låne penge hos os.

 

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Kvikto foretager en automatisk kreditvurdering af dig. Så snart du har trykket ”ansøg”, vil du få svar på din ansøgning inden for få minutter. Godkender vi din ansøgning, bliver dit lån sendt til udbetaling indenfor 1 dag.

Hvad koster det at låne hos Kvikto?

Kvikto har en månedlig rente på 12,5% og en fast debitorrente på 150% om året. Et lån hos Kvikto koster 495 kr. i oprettelse. Hvis du vil forhøje et eksisterende lån koster det 9,99% af den ønskede låneforhøjelse, dog minimum 249 kr.

Hvad kan jeg låne til?

Hos Kvikto stiller vi ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Vi mener, at det skal være op til dig, hvad pengene skal gå til.

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Du skal først og fremmest anmelde det til politiet, der skriver en rapport, som du skal sende til os. Samtidig skal du give fuldmagt til, at politiet må tage kontakt til Finans247, med henblik på at få opklaret sagen.

Kvikto og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Hvis du fremadrettet vil sikre dig, at du bliver underrettet hvis nogen skulle optage et lån i dit navn, så kan du følge denne guide på it-borger.dk. Du vil hæfte for lånet, indtil der er kommet afgørelse i sagen.

Jeg har ikke modtaget en sms-kode, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget en SMS-kode, så har du muligvis indtastet et forkert telefonnummer. Ring til os for at få det rettet, så du kan gennemføre din ansøgning.

 

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være fyldt 21 år for at låne hos os.

Kan jeg slette min profil?

Hvis du vil have slettet din profil, så send os en mail på kontakt@kvikto.dk.

 

Kan jeg lave et delvist afdrag på mit lån?

Hvis du vil lave et delvist afdrag på dit lån, skal du overføre beløbet til vores konto via din netbank.

Bankoverførsel skal ske til:

  • Reg nr.: 9070
  • Konto nr.: 1630715489

Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, ellers kan vi ikke se at det er dig der indbetaler en ekstraordinær ydelse.

Hvilken konto bliver min kredit udbetalt til?

Af sikkerhedsmæssige årsager udbetaler vi altid dit lån til din NemKonto. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt lånet til en anden konto.

Hvor kort og hvor længe kan jeg låne?

Et lån hos Kvikto løber over 12 måneder, hvor du hver måned betaler din minimumsbetaling. Er du interesseret i at tilbagebetale dit lån før de 12 måneder, skal du indbetale en større månedlig ydelse.

Kan jeg ændre min betalingsdato?

Det er desværre ikke muligt at ændre din betalingsdato.

Hvad er ÅOP?

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede lånebeløb. ÅOP anføres for at hjælpe Dem med at sammenligne forskellige tilbud.

Hvad er manuel behandling?

Vi kan foretage en manuel behandling af sikkerhedsmæssig årsager. En manuel behandling kan tage 1-3 dage, det kan variere i weekenden.
Du kan kontakte vores kundeservice, hvis du gerne vil høre mere angående din behandling.

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

+45 70 77 77 50

E-mail

kontakt@kvikto.dk