Ofte stillede spørgsmål om at tage et lån fra Kvikto.dk

Ofte stillede spørgsmål

ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg pengene?

Når du er blevet godkendt, går der få minutter før du modtager pengene på din bankkonto. Vores kreditter udbetales også i weekender og på helligdage.

Kan jeg forhøje min kredit?

På din profil kan du se, om har du mulighed for at forhøje dit lån: log ind

Hvordan betaler jeg min kredit?

Den nemmeste måde at betale din kredit på er via din profilside. Når du betaler her, modtager vi også din betaling med det samme.
Du har også mulighed for at betale via din netbank til vores konto:

Reg nr.: 7134

Konto nr.: 0001042621

Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, da vi ellers ikke kan se at betalingen kommer fra dig.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos Kvikto.dk vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt og du vælger selvfølgelig selv hvor meget af det der skal udbetales til din konto.

Kan jeg nedbringe min kredit?

Hvis du har lidt ekstra penge på kontoen har du mulighed for at nedbringe din kredit. Fordelen ved at nedbringe kreditten løbende er, at du kan dele betalingerne op i mindre dele, som du selv kan styre efter hvor mange penge du har på kontoen.

Kan jeg have flere kreditter på samme tid?

Nej, du kan kun have én kredit hos Kvikto.dk. For at kunne få et lån må du heller ikke have noget udestående til Finans 247 ApS’ andre låneprodukter: MiniFinans.dk, Kassekreditten.dk bl.a.

Hvad er en minimumsbetaling?

Minimumsbetalingen er den månedlige rentebetaling for at opretholde din kredit hos kvikto.dk. Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet og skal betales hver måned. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen forfalder hele din kredit til betaling.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Kvikto.dk tilbyder kreditter uden sikkerhed. Dvs. At du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende for at låne penge hos os.

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Kvikto.dk foretager en automatisk kreditvurdering mens du venter foran din computer eller smartphone. Så snart du har trykket på ”Ansøg” får du svar inden for 10 sekunder.

Hvad koster det at låne hos Kvikto.dk?

Kvikto.dk har en månedlig rente på 12,5%. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten. Det kalder vi for minimumsbetalingen.

En kredit hos Kvikto.dk koster 495 kr. i oprettelse første gang.

Hvis du vil forhøje et eksisterende lån koster det 9,99% af den ønskede låneforhøjelse, dog minimum 249 kr.

Hvad kan jeg låne til?

Hos Kvikto.dk stiller vi ikke spørgsmål til hvad pengene skal bruges på. Du bestemmer helt selv hvor meget du vil bruge af kreditten, samt hvornår den skal betales tilbage. Alle kreditter skal dog være fuldt tilbagebetalt efter 12 måneder.

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Hvis nogen har optaget et lån hos Kvikto.dk i dit navn og NemID skal du anmelde det til politiet. Kvikto.dk og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet. Du kan læse guiden til hvordan du kan opsætte en kreditadvarsel, hvis nogen optager et lån i dit navn på it-borger.dk.

Jeg har ikke modtaget en sms-kode, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget en sms-kode, så har du muligvis indtastet et forkert telefonnummer. Ring til os for at få det rettet, så du kan gennemføre din ansøgning.

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være fyldt 21 år for at låne hos os.

Kan jeg slette min profil?
Hvis du vil have slettet din profil, så send os en mail på kontakt@kvikto.dk.
Kan jeg lave et delvist afdrag på min kredit?

Hvis du vil lave et delvist afdrag på din kredit, skal du overføre beløbet til vores konto via din netbank. Vores registrerings- og kontonummer er: 7134 - 0001042621. Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, ellers kan vi ikke se at beløbet skal benyttes til at afbetale din kredit.

Hvilken konto bliver min kredit udbetalt til?

Af sikkerhedsmæssige årsager udbetaler vi altid din kredit til din NemKonto. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt kreditten til en anden konto.

Hvor kort og hvor længe kan jeg låne?

Du kan låne lige så kort og længe du ønsker, uanset om det er én dag, uge, måned eller år og du betaler kun for den tid du låner. Vi anbefaler, at du låner så kort en periode som muligt. Husk at oprettelsesgebyret vil blive pålagt uanset hvor længe du låner.

Kan jeg ændre min betalingsdato?

Det er desværre ikke muligt at ændre din betalingsdato.

Hvad er ÅOP?

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede kreditbeløb. ÅOP anføres for at hjælpe Dem med at sammenligne forskellige tilbud.

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

+45 70 77 77 50

E-mail

kontakt@kvikto.dk