Kontakt Kvikto.dk - Har du spørgsmål så kontakt os her ✓

Kontakt

HAR DU SPØRGSMÅL TIL KVIKTO?

Her er de 3 mest stillede spørgsmål

1. Hvordan betaler jeg?

Du kan betale dit lån på 3 måder hos os. Det hurtigste og nemmeste er at betale med kreditkort eller MobilePay ved at logge ind her.

Ønsker du at indbetale med bankoverførsel, så kan du gøre det til nedenstående konto. Marker venligst din indbetaling med CPR-nummer.

Bankoplysninger: Reg: 7134 Konto: 0001042621

2. Kan jeg forhøje lånet?

Vi tilbyder forhøjelse af lån. Hvis du ønsker dette kan du ansøge om en forhøjelse direkte fra din online profil. Bliver du godkendt, så udbetaler vi med det samme. Er muligheden for forhøjelse ikke på din profil, så er det fordi du ikke er kreditvurderet til det.

3. Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Du kan nulstille adgangskoden her.

Så modtager du en 4 cifret kode på din SMS som du skal bruge for at nulstille din adgangskode. Din nye adgangskode skal indtastes 2 gange.

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

+45 70 77 77 50

E-mail

kontakt@kvikto.dk

Nemt, hurtigt og sikkert

Fleksible kreditter hos Kvikto.dk

Hos Kvikto.dk tilbyder vi kreditter fra 3.000 – 15.000 kr. Du får lånet udbetalt til din NemKonto, og kan afdrage på den når det passer dig.

Svar på din ansøgning med det samme

Du kan ansøge om en kredit fra din computer, tablet eller smartphone. Vi tjekker dine oplysninger automatisk og du får svar med det samme. Lånet bliver sendt til straksudbetaling til din NemKonto med det samme.

Du skal ikke stille sikkerhed

Når du låner hos Kvikto.dk skal du ikke stille sikkerhed i form af hus eller bil. Kvikto.dk spørger heller ikke om hvad pengene skal bruge til – det er helt op til dig!

VIRKSOMHEDS- OG BANKOPLYSNINGER:

AdresseKristianiagade 1, 2100 København Ø
CVR-nummer38143824
Registrerings- og kontonummer7134 - 0001042621