Hjælp og vejledning til lån hos Kvikto.dk - Læs her før du låner ✓

Gode råd

Fakta og vejledning til dig om dit minilån

Kviklån, mobillån, SMS-lån, minilån. Kært barn har mange navne, og mange gange er de egentligt ens. Et lån hos Kvikto kan du godt betegne som et minilån, da vores lån er designet til, at du skal betale det tilbage over en relativt kort periode, mod at beløbet du låner heller ikke er højere end at du kan tilbagebetale det. Det vil sige, at et minilån hos er af varierende størrelse, og størrelsen af et minilån hos os afhænger af din økonomi.

Hos Kvikto.dk kan vi hjælpe dig med dine økonomiske behov, uden at du skal stille sikkerhed. I stedet sætter vi rammerne for, at dit lån optages og indfries inden for de bedst mulige rammer, så du oplever en sikker og hurtig proces fra kreditvurdering til indfrielse af lånet. Læs vores råd og vejledning om optagelse af lån lige her.

Inden et minilån optages

Du bør altid læse vores lånevilkår og overveje dit  lånebeløb grundigt. Det er vigtigt at du kun låner til dit behov lige nu.

 

Er du egnet til at optage et minilån?

 Har du en uforudset udgift, som du skal betale?

 Har du pengene indenfor en overskuelig fremtid, så du kan indfri dit lån?

 Opfylder du Kvikto.dk’s lånevilkår?

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er egnet til at låne? Lad være hvis:

prohibition-sign Du er i tvivl om du kan indfri lånet

prohibition-sign Du ved lånet vil gå til ting, som du ikke har brug for

prohibition-sign Du vil bruge dit lån, til at afbetale på andre lån

Kan du ikke tilbagebetale dit lån til Kvikto?

Hvis du står i en sitation, hvor du ikke kan tilbagebetale dit lån til Kvikto, så læs mere her. Du har selvfølgelig altid mulighed for, at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning til dig.

Hvis du oplever problemer eller udfordringer med at tilbagebetale dit lån, skal du ikke vente med at reagere. Ring eller skriv istedet for til os, og lad os hjælpe dig med gode råd, til din tilbagebetaling af dit lån hos Kvikto. Det er vigtigt, at du ikke går ud og optager et nyt lån, for at betale din kredit hos Kvikto.

Så vores bedste råd til dig, der oplever udfordringer eller problemer med dit lån til Kvikto er: Betal ikke dit lån tilbage med andre lån, og tøv ikke med, at kontakte os for hjælp og vejledning.