Casper Ravn-Sørensen | Kvikto

Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-SørensenCasper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen stiftede i 2016 Finans247 i samarbejde med Mads Emil Fast Dahlerup. Herfra udspringer Kvikto.dk, der tilbyder forbrugerkreditter og udlån af penge online. Virksomheden er din sikkerhed for en 100 % dansk låneudbyder, der giver dig gennemsigtighed og en tryg låneproces.

Selskabet er underlagt Finanstilsynet og arbejder under særligt opsyn. Derudover har selskabet en lang række regler for både at sikre virksomheden, investorerne og kunderne bedst muligt. Kvikto.dk er en 100 % dansk låneudbyder, der tilbyder kreditter til danske statsborgere bosiddende i Danmark. Der foretages individuelle kreditvurderinger af alle ansøgere inden udbetaling af lånet. »På den måde sikrer Kvikto.dk alle parter bedst muligt«, siger Casper Ravn-Sørensen.

Ansvar og sikkerhed er fokus i virksomhedens låneprocesser, og der lægges vægt på, at kunderne kan tilbagebetale inden for lånets løbetid. Lånene skal ses som en periodisk mellemfinansiering, hvor kunden midlertidigt har behov for lidt flere midler. Hvor bankerne normalt vil afvise forbrugslån og have en lang behandlingstid, blander Kvikto.dk sig ikke i formålet.

Tidligere har Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen har siden 2006 arbejdet med digital markedsføring og kender finansbranchen indgående. Dette har ledt ham videre til Kvikto.dk og MiniFinans.dk. »Jeg synes at det er et rigtig spændende projekt. Selskabet blev stiftet i slutningen af 2016 og begyndte med at ansøge om licens hos Finanstilsynet. Det er en lang proces, men vi var – og er – meget målrettede, så vi kom i mål, selvom det var en kamp.«

I dag tæller Casper Ravn-Sørensens CV over 50.000+ låneansøgninger fra lånegivere i hele Skandinavien. »Jeg kendte branchen rigtig godt, inden jeg valgte at smide tid og penge efter projektet. Det hele er meget velovervejet, og jeg er sikker på, at vi får succes med projektet. Vi kender branchen rimelig godt igennem de sidste 10 års arbejde i affiliate industrien og først sidste år søsatte vi Minifinans.dk og så kom Kvikto.dk så i luften i oktober 2017. Det skal nok blive interessant«, siger han.

Kvikto.dk tilbyder kreditter fra 3.000-15.000 kr. Efter en grundig kreditvurdering, hvor låneansøgningen behandles, vil kunden blive tilbudt et lån inden for en ramme, der passer til kundens økonomiske situation.

Kvikto.dk er ejet af Finans247 ApS, der primært ejes af Casper Ravn-Sørensen og Mads Emil Fast Dahlerup og derudover en række investorer.

Læs mere om Casper Ravn-Sørensen